Lately, busy sangat menguruskan online sale hakak ni. Terima kasih atas sokongal moral, oral, dan macam-macam jenis sokongan lah dari kawan-kawan, keluarga, dan orang tercinta. Alhamdulillah, Allah bagi reseki. 

Dengan demikian

Kawan-kawan, silalah menjenguk IG aku ni. The best skincare evahh wacakaplu!!!

Lately, busy sangat menguruskan online sale hakak ni. Terima kasih atas sokongal moral, oral, dan macam-macam jenis sokongan lah dari kawan-kawan, keluarga, dan orang tercinta. Alhamdulillah, Allah bagi reseki.

Dengan demikian

Kawan-kawan, silalah menjenguk IG aku ni. The best skincare evahh wacakaplu!!!

Yang pakai pelampung tu paling gelepor nak mandi sewimingpul. 

#siblings #kids #vacation (at Berjaya Hotel Convention Center)

Yang pakai pelampung tu paling gelepor nak mandi sewimingpul.

#siblings #kids #vacation (at Berjaya Hotel Convention Center)

Razman’s family day.  (at Berjaya Hotel Convention Center)

Razman’s family day. (at Berjaya Hotel Convention Center)

Today, I am blessed. Thank you Allah for VIVA VOCE EXAMINATION. Alhamdulillah.

Today, I am blessed. Thank you Allah for VIVA VOCE EXAMINATION. Alhamdulillah.

Kenyang

Terima kasih Ya Allah atas nuggets ayam yang aku makan tadi. Sesungguhnya Kau Maha Pemurah lagi Maha Kaya.